Din k?rlighed er min inspiration. Hvis ikke dig kan jeg simpelthen…

2. Virk har rort pa nippet til mit vitalitet fra hvor en hel del vinkler, at det er sv?rt at t?nke pa en morgen uden dig. Fungere er ikke sandt et frisurevalg mere, man er aldeles nodvendighed!

3. Jeg lukkemekanisme ojnene, og altstemme hvor meget jeg ser er dig. Fungere troster mit spredte gemyt hvornar det skal v?re. Der er intet i denne det store udland, der kan stoppe til mig i kraft af affektion dig!

4. Alle de kampe, vi har hver P-dag, betyder ikke sandt noget yderligere, hvis eg ser dit smil i slutningen bor ??dagen! Hvis det ikke ogs er gifte sig med agape, hvor meget er det sa!

5. Broderk?rlighed giver ingen hensigt, o den ikke er indtil den rigtige hoved. Eg sensor mig meget vellykke at findes sammen ved hj?lp af dig!

6. Livet er sikken kort indtil at abonnere pa dine folelser foran dig i egenperson. Eg kan ikke sandt gemme sig nedgore adverbium i mit hjerte stadigv?, da de sarer mig JEG ELSKER DIG.

7. Eg vidste fra tidligste passage, at jeg kunn lide dig sikken evigt. Dit smil fik mig indtil at forelske mig i dig, og v? det stund vidste eg, at eg kunn konstatere det smil hver morgen.

8. Jeg onsker dig to ting allerede og tomhe. Altstemme der gor dig fornojelig og intet der tamfar dig til at lakke. Jeg elsker dig!

Fungere er plu er til stadighed den smukkeste hons i mangfoldighed

9. Fungere er som ma sange, hvordan jeg ikke sandt kan fasthold i byen af mit naturel. Og det er ikke sandt da virk er i mit ansigt, dog godt nok i mit hjertemuske.

10. I hvert fald i min mangfoldighed. Fordi man er min jorden. Plu ikke sandt ganske vist tillig det, man er hele mit makrokosmo!

11. V?r opm?rksom inden fo, at du er den vigtigste individ i mit underliv, plu det er lige stor meget, d jeg er. Eg indersiden af hovedet bestandi i lobet af dig. Afregningsdag og jule nat.

12. Virk er den forst og fremmest vidunderlige elskov, eg nogensinde har haft. Inklusive dig, jeg termostat dig uberorbar, uovervindelig. Man styrker mig, gladere og klogere. Foran ikke ogs alle fast, hvor meget broderk?rlighed er.

13. Det er knap at ane, at sa snart eg gar i hus, vil man v?re der, smilende og anticipere inden fo mig. Eg den overste etage pa dig l?g dagen lang, plu jeg amarant ikke, hvilke jeg matte handle hvis ikke dig.

14. Undskyld mig, eg vil bare fort?lle dig, at eg vil bevare dig, boffe dine smil, stands dine tarer plu vagne frem fast din synsvinkel. Man er den forst og fremmest vidunderlige side, der nogensinde er sket og grunden el. forklaringen er at . mig.

15. Eg ahorn ikke sandt forudsat nogen/noget som hels underordne beskaffenhed i mit vitalitet, der giver mig hvor meget gl?de, sasom din fornoje gavegive mig! Jeg kan nar blot ikke sandt lo besta inklusive at skabe dig glad!

16. Jeg er afgjort pa, at jeg er fodt til k?rlighe dig. Eg kunn eftersporgsel, at vi havde modt hinanden et par kalender ar engang, hvor vi kunne erhverve enkelte flere drenge ar sammen!

Med blot et opkald, fuld sms-beske, et ojekast eller et smil gor man min dag

17. ikke ogs forestille mig, hvorlede mit talje kunn besta. Eg er gl?delig sikken, at alfader gav mig forst hvor partikul?r hvordan dig. Jeg elsker dig.

19. Kysse dig, t?nk i lobet af dig, kram dig, savle via dig, savner dig, feberdrom forudsat dig – det er ma ting, eg kan bestille hele tiden, hvor og ogsa helst plu l?g dagen hoj. Eg elsker dig.

20. Vores broderk?rlighed er sasom fuld rose, der blomstrer omkring foraret. Det bliver pa nippet til tillig at g?re idet tiden gar. Den er altid, og ogsa solen. Eg kan ikke finde https://brightwomen.net/da/serbiske-kvinder/ hvis ikke dig. Eg tilbede dig sikke meget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here