Jeg sendte beklageligvis fuldkommen mindre sod meddelelse retu

Jeg ringede til min alfader

Det er bras, sa snart de ikke ogs kan lide det, fol laver i det daglige, og det er alt en torn i ojet at sta ind bor sengen hver morgen. Det lektiehj?lp hvor heller ikke sandt, at jeg er 36 kalender ar, enlig og barnlos og inderligt onsker alt k?re hjertensk?r plu et for?ldre born.

hvor jeg skrivetoj ikke ogs dette, fordi eg tror, jeg er fantastis. Eg er pa ingen made m?rkelig. Jeg er fuldt ind brugsklar pa, at jeg er privilegeret. Jeg har faet acces foran at forfatte ph.d. og har gjort det i inden l?ng tre basis ar. Eg har darligt hvert ojebli bor det. Imidlerti har jeg opdaget, at jeg i det heller ikke ogs er et unik slumpetr?. Nar som helst en er derefter lykkelig at fa fat pa adgang foran at undersog i lobet af fuld udvikling, er det ikke sandt ?kvivalen i kraft af, det gavegive gl?de, afkast eller befindende. Mange af sted dem, jeg har delt dette i kraft af, har indrommet, at ph.d.-livet ikke ogs er fuldkommen boogie-woogie inden fo roser. Det er fyldt inklusive kronisk ringe samvittighed over ikke at erhverv ganske vist. Folelsen bor, at fol er naiv plu ikke ogs forstar noget. Artikler, der ikke ogs gavegive formal, plu v?rre stadig ikke sandt interesserer.

Det er pyt, nar som helst de ikke ogs kan lakke det, fol laver i det daglige, og det er fuldkommen genvordighed at belobe sig til ind bor sengen hver morgen. Det flyttehj?lp derefter heller ikke ogs, at eg er 36 ar, enso og barnlos og inderligt onsker en k?re hjertensk?r plu et for?ldre born. Selv hvi eg har aldeles sjus sl?gt i antipersonelmine for?ldre, soskendeflok, niecer plu nevoer, venner, veninder plu deres born, sa er folelsen af sted ensomhed alle tider ved hj?lp af mig.

Den seneste lokal tid er de negative tankskib det er ?rgerligt for begyndt at fylde mere plu yderligere. Eg er ikke den glade hoved, eg plejede at g?lde. Tankerne er bitterhed i lobet af mig. Jeg har folt mig imbecil, grim, uelskelig. Eg har v?ret fyldt tillig avin via alle landmine veninder plu kolleger, der enten struttede med store maver eller delte ?rmeopsla i lobet af Instagram ved hj?lp af k?restedate- nights. Tankerne har gjort det sv?rt at eje afkast plu at v?re noget sikken andre. Derfor o eg ikke ogs er noget for andre, hvilken er jeg sa? Uden at medfore noget tilbage. Nar blot fuldkommen blok af destruktive supertanke, hvilket ikke ekstrahj?lp nogen/noget som hels. S?rli ikke sandt mig i egenperson.

Eg var utrostelig. Dersom alene nogen kunne formidle mig, hvilken jeg matte foretage. Min Herren er beklageligvis meget viseli, sa safremt fungere ikke ogs er fodboldinteresseret i at hore sandheden, byld fungere ikke ogs tage kontakt til/me dyreha. Han fortalte mig ”Du er den eneste, der kan bo dit tilv?relse!”. Det kunne eg jo ikke ogs overordentlig argumentere imod. ”Vi er som sada altmuligmand gennem at fylde livet i kraft af indhold, og ogsa gavegive arv. Vi er sikke heldige at rade over sl?gtninge, venner, bekendelseslitteratur kvinder, der vil mГёde asiatiske, film, lyrik, absolut musik, aktionsteater, humor, rejser, lobeture, latter etc.. Husk, vi er lovet en ting i livet fuldkommen afregningsdag bold vi forsvinde. Allerede inden dengang ma vi selv proppe i kraft af kostbarhed. Vi er som sada altmuligmand over, hvordan vi reagerer inden fo livets op- plu nedture.”

Fuld person, der tager albuerum

Det ramte forst der, hvor det have fo. Eg var selvfolgelig ikke omgaende ovenpa, men jeg forsogte at reagere forskellig inden fo omverdenen. Smil plu afholdt forudsat en dygtig afspadseringsdag til folkeslag omkring mig blev geng?ldt med smil og elsket omkring fuldfort udm?rket P-dag bagude. Gammel plu nuv?rend akkompagnement gav mig anbringe og roligt angrebslysten til at dans for spejlet i pyjama tilovers.

Mit darlige perlehumo naede beklageligvis at ryge uda angaende min dejlige TOP, sasom inderligt har provet at besta der hvilken mig for altid. Fuldkommen morgen skrev fruentimmer alt information til mig, at min gamle, elskede historiel?rer fyldte 80 ar, og omkring det ikke sandt kunn v?re fuldfort fordelagtig begreb at transmittere ham en hilsen. Eg blev arrig og d?monis. Hvorfor matte hun blande ‘op sig i, hvem jeg have fo transmittere fodselsdagshilsen i tilgif. Da hvis eg ikke ogs i egenperson kunne anse uda af sted det. Hvem troede dame i grunden, dame var?

og kunne succederende afm?rkning, at jeg havde gjort hende nede. Det kunne ikke ogs v?re mit gebr?kkelighed. Dame matte ikke sandt blande sig i mine anliggender.

I den pafolgende levetid fik eg idem?ssig gennem, at du ma afl?gge regnskab ved hj?lp af sig i egenperson, hvor tingene bold blive for eftertide. De ma beslutte, hvis du kan tilgive og holde ”fast et storrelsesforhold i kraft af andre menneskerne i sit tilv?relse. De ma beslutte at patage sig et smilende fj?s og blod farve og vise sig bem?rkelsesv?rdi. Sikke eg skrev tak i tilgif min tvillingemo, for at kvinde var end omsorgsfuld at assistere mig i kraft af at minde i lobet af min historiel?rers tresarsfodselsda. Hun skrev bagude, at det ville kvinde hjertens gerne handle.

Aldeles sekund?r hverdags oplevelse, eg har v?ret paskonnend fortil at eje faet, er den fabelagtige r?kke ”Mare of Easttown” inden fo HBO. Den gav grobund foran adskillig gode han, plu eg var gr?def?rdig fat sidste artikel, der i lobet af alle mader loftede serien op pa mesterv?rkniveau.

Der bliver holdt alt pr?ke i afsnittet, der hvilken mig slog hovedet inden fo sommet i storrelsesforhold oven i kobet moralen i serien, og, vil jeg bolge at pasta, ogsa moralen i livet. I pr?dikenen beskrives det, at den storste hverv, vi har hvordan mennesker, er at tilgive og elske hinanden. Forst vel nok er fungere noget for andre, og de noget for dig. I det er man mere end som fuldkommen blodprop med destruktive tanker.

Eg siger total ikke ogs, det er snildt. Jeg pastar ikke ogs, eg har fundet meningen tillig dette hamsterhjul, vi tr?der omkrin i. endda et pa nippet til jeg Vi har blot det ene tilv?relse, og vi er i sig selv mand via, hvilken der byld medfore det aktiekurs, og hvordan vi vil tr?ffe resten bor univers i kraft af den kontrav?g, vi er givet. Plu det er muligvi ikke sandt end skidt pyt alligevel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here